*Verslag van de Nieuwjaarsreceptie in Zevenaar door Ahmadiyya Moslimgemeenschap*

**Datum: Zaterdag 13 januari 2024**

*Verslag van de Nieuwjaarsreceptie in Zevenaar door Ahmadiyya Moslimgemeenschap*

1-njr

In de prachtige setting van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar vond op 13 januari 2024 de nieuwjaarsreceptie plaats, georganiseerd door de Ahmadiyya Moslimgemeenschap regio Arnhem. Het evenement bood een gelegenheid om kennis te maken met de bewoners uit Westervoort, Duiven en Zevenaar, na eerder succesvolle recepties in Arnhem.

Met als leidende principe "liefde voor iedereen, haat tegen niemand" verspreidt de Ahmadiyya Moslimgemeenschap de boodschap van de ware islam. De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap gelooft dat de lang verwachte Messias is verschenen in de persoon van Hazrat Mirza Ghulam Ahmad. Zijn doel is om de rechten van God en de rechten van de medemens te onderwijzen. De receptie had als doel om contact te leggen met de lokale bevolking en om de diverse activiteiten van het afgelopen jaar in de regio Liemers en Arnhem te presenteren.

Tijdens de bijeenkomst werden verschillende initiatieven belicht, waaronder de nieuwjaarsschoonmaak op 1 januari, bloeddonaties voor Sanquin, donaties aan de voedselbank, bezoeken aan verzorgingstehuizen, deelname aan NLdoet en tal van andere betekenisvolle activiteiten. Door het naleven van deze rechten kunnen wij vrede op aarde creëren en dit is de voornaamste doel van de beweging.

2-njr

De zitting was uiterst succesvol, met talrijke enthousiaste gasten die blij waren met de inzet van de Ahmadiyya-gemeenschap gedurende het afgelopen jaar. Het samenzijn bood een gelegenheid om met de gasten bij te praten over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, en na afloop werd er gezamenlijk geluncht.

Namens de Ahmadiyya Moslimgemeenschap regio Arnhem wensen we iedereen een veilig en rechtvaardig nieuwjaar toe. Moge de geest van samenwerking en vriendschap blijven bloeien in het komende jaar.

Door: Taha Ahmed

Lees het volledige artikel bij Hamza Sidhu.

Laat dit artikel viral gaan in Zevenaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZevenaargids.nl
Redactie deZevenaargids.nl

Nieuws door Hamza Sidhu. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. *Verslag van de Nieuwjaarsreceptie in Zevenaar door Ahmadiyya Moslimgemeenschap*

Gerelateerde berichten