Camping Campschroer "Steernebosch"

Camping Campschroer "Steernebosch" is een Kampeerterrein gelegen aan Beekseweg 28 in Babberich.

Meer informatie over Camping Campschroer "Steernebosch" in Babberich

Camping Campschroer is de perfecte plek voor een gezinsverblijf in de Liemers. Hier kunnen gezinnen genieten van een buitenzwembad, een speeltuin en verschillende activiteiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de omgeving te verkennen per fiets of om een avontuurlijke ATB-tocht te maken in de Liemers-/Achterhoek. Er zijn ook verschillende steden in de buurt om te bezoeken, zoals Doesburg, Zutphen, Arnhem, Doetinchem, Zevenaar en Kleve (DE). Tijdens het seizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, zwemmen, vissen, avontuurlijke boswandelingen en gezellige avondactiviteiten zoals Bingo, darten en een sjoeltoernooi. De camping is gelegen in een mooie omgeving en biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen en plezierig verblijf.

Wil je weten wat Camping Campschroer "Steernebosch" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Campschroer "Steernebosch" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Campschroer "Steernebosch"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Campschroer "Steernebosch" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zevenaar. Opzoek naar Camping Campschroer "Steernebosch" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Campschroer “Steernebosch”

Bezoekers bekeken ook