Camping Jachthaven De Mars

Camping Jachthaven De Mars is een Kampeerterrein gelegen aan Marsweg 6 in Lathum.

Meer informatie over Camping Jachthaven De Mars in Lathum

Aan de rand van de Veluwe ligt een prettige familiecamping, omringd door water. Deze camping biedt faciliteiten voor jong en oud en is een geweldige plek voor het hele gezin. Er zijn verschillende activiteiten voor de kinderen, een bar, terras en cafetaria, en zelfs een winkel. Bovendien zijn er twee jachthavens beschikbaar, zowel aan de west- als oostzijde van de camping. De Oosthaven heeft plek voor 450 boten en is voorzien van een aanmeldsteiger voor passanten. Op de camping en in de omgeving is veel te doen en te beleven, zoals zwemmen in het heldere water van de Rhederlaag, de schitterende Veluwe verkennen en een bezoek brengen aan het bruisende Arnhem. Voor de echte waterliefhebbers is er ook een privéstrand aanwezig. Daarnaast organiseert de camping jaarlijks een Indonesische markt genaamd Pasar Malam, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten en leuke muziek. De camping nodigt gasten uit om alvast een kijkje te nemen via een video en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je weten wat Camping Jachthaven De Mars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Jachthaven De Mars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Jachthaven De Mars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Jachthaven De Mars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zevenaar. Opzoek naar Camping Jachthaven De Mars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Jachthaven De Mars

Bezoekers bekeken ook