Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning: Hunneveldweg 14A, 6903ZN Zevenaar, het wijzigen van de indeling van de 3e verdieping van Rijnstate Zevenaar

DeZevenaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning: Hunneveldweg 14A, 6903ZN Zevenaar, het wijzigen van de indeling van de 3e verdieping van Rijnstate Zevenaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 12 september 2023 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning op locatie Hunneveldweg 14A, 6903ZN Zevenaar. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001270. De aanvraag gaat over het wijzigen van de indeling van de 3e verdieping van Rijnstate Zevenaar.De aanvraag is ingediend voor:•het bouwen van een bouwwerk•het brandveilig gebruiken ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vergunningen@zevenaar.nl óf telefoonnummer (0316) 595 111.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZevenaargids.nl op 21-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zevenaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZevenaargids.nl
Redactie deZevenaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zevenaar
  2. gmb-2023-403519

Gerelateerde berichten