Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning: Eltenseweg 7, 6909DG Babberich, het aanvragen van een revisievergunning t.b.v. het gasexportstation Zevenaar

DeZevenaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning: Eltenseweg 7, 6909DG Babberich, het aanvragen van een revisievergunning t.b.v. het gasexportstation Zevenaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 15 december 2023 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning op locatie Eltenseweg 7, 6909DG Babberich. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00002061. De aanvraag gaat over het het aanvragen van een revisievergunning t.b.v. het gasexportstation Zevenaar.De aanvraag is ingediend voor:•milieubelastende activiteitProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een ontwerpbesluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Bij de uitgebreide procedure is deze termijn 26 weken. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Zodra een (ontwerp) besluit is genomen wordt dit gepubliceerd. Het (ontwerp)besluit, de aanvraag en de daarbij behorende stukken liggen vanaf dat moment ter inzage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vergunningen@zevenaar.nl óf telefoonnummer (0316) 595 111.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZevenaargids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zevenaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZevenaargids.nl
Redactie deZevenaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zevenaar
  2. gmb-2023-553875

Gerelateerde berichten