Ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu - uitbreiden inrichting Mega 3, Zevenaar

DeZevenaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu - uitbreiden inrichting Mega 3, Zevenaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat (met toepassing van artikel 3.10, lid 1, sub c. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) het ontwerp van de omgevingsvergunning milieu voor het uitbreidingen van de inrichting aan de Mega 3 in Zevenaar met ingang van 25 januari 2024 gedurende zes weken door iedereen kan worden ingezien. Het ontwerp van de omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:- Het oprichten, het veranderen of veranderen van de werking of het in werking hebben van een inrichting of mijnbouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub e. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)Inhoud van de omgevingsvergunningHet ontwerp van de omgevingsvergunning ziet op het bedrijf (inrichting) aan de Mega 3 in Zevenaar. Op deze locatie vindt overslag van goederen plaats. Voornemen is om een gedeelte van een bestaande hal aan te passen en een nieuwe hal te realiseren. Omdat er op enig moment meer dan 10 ton aan gevaarlijke stoffen in een brandcompartiment aanwezig kan zijn, is een wijziging van de bestaande omgevingsvergunning milieu aangevraagd. InzageHet ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ligt van 25 januari 2024 tot en met 6 maart 2024 ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden op afspraak door iedereen worden ingezien. Een afspraak kan gemaakt worden via telefoonnummer 0316 – 595111. Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken zijn ook bijgevoegd bij deze digitale bekendmaking op www.officiëlebekendmakingen.nl aan de linkerzijde onder ‘bekijk documenten’. ZienswijzenTijdens de inzagetermijn kan door iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit worden gestuurd aan het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Verzoek is om bij de zienswijze te vermelden dat het gaat om zaaknummer ODRA22AB2123. Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is bereikbaar op telefoonnummer 026 – 3771600 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZevenaargids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zevenaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZevenaargids.nl
Redactie deZevenaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zevenaar
  2. gmb-2024-32798

Gerelateerde berichten