Open huis bij de meesters in metaal

Met haar fabriekspand van meer dan 3.500 m2 tegenover Zevenaar's grootste sportterrein kun je Machinefabriek DiTech niet missen. Hier werken circa 35 meesters in metaal elke dag aan de productie van de meest uiteenlopende metaalproducten. Het hele proces, van A tot Z, vindt hier plaats onder één dak. Benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Goed nieuws: binnenkort organiseert DiTech een open dag waarop iedereen van harte welkom is om een kijkje te komen nemen.

Machinefabriek anno 2024

Dit jaar is de open dag extra bijzonder, want de gloednieuwe afdeling verspaning is nu voor het eerst te bewonderen. Afgelopen jaar heeft DiTech deze afdeling namelijk verhuisd naar een nieuwe hal, die geheel is ingericht met het oog op de toekomst. Van klimatiseren tot zonnepanelen en van de nieuwste machines tot een lean inrichting voor optimale efficiëntie, aan alles is gedacht om de beste werkomgeving te creëren.

Kom langs op 25 mei!

Het kan maar zo dat één van jouw vrienden, familieleden of buren bij DiTech een tweede thuis heeft gevonden. De open dag is jouw kans om hun werkomgeving ook eens met eigen ogen te zien. Ken je onze vakmensen nog niet? Dan kun je hen tijdens de open dag ontmoeten en meer leren over de producten die we maken en de machines waarmee we dit doen.

Op 25 mei opent DiTech haar deuren tussen 10:00 en 14:00 voor iedereen die eens kennis wil maken met de mensen en machines die DiTech tot een succes maken. Je vindt DiTech aan de Marconistraat 27 in Zevenaar. Hopelijk tot dan!

Lees het volledige artikel bij DiTech.

Laat dit artikel viral gaan in Zevenaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZevenaargids.nl
Redactie deZevenaargids.nl

Nieuws door DiTech. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Open huis bij de meesters in metaal

Gerelateerde berichten