Vrijdagavond 10 mei 2024 komt DatingOost.nl met een 40+singlescafe in Ons Cafe aan de Schoolstraat 1A in Zevenaar.

n samenwerking met eigenaar Michel van Ons Cafe organiseert Dating Oost deze uitgaansavond gericht op alleenstaanden in de doelgroep ±40-65jr.

Getty Schepers, matchmaker van het datingbureau, weet na jarenlange ervaring dat de alleenstaanden van heinde en verre komen als het om deze uitgaansavonden gaat. "Er is duidelijk behoefte aan. Uit puur enthousiasme zijn wij dit ooit gaan organiseren naast het dagelijks bemiddelen van singles en na bijna 20 jaar is het nog steeds een succes."

Wat is een singlescafe?

Getty Schepers: "Het enige doel van de avond is dat singles een gezellige uitgaansavond hebben waar ze in hun eentje naartoe kunnen gaan. Wij ontvangen iedereen persoonlijk bij de entree; dit voelt vertrouwd en stelt gerust. We zien de singles ook vaak terugkomen op andere locaties. Iedereen praat met elkaar, het is geen 'vleeskeuring', zoals sommige denken. Er is onmiddellijk contact. Een uitgaansavond met gelijkgestemden. Gezellig borrelen, lachen en misschien dansen. En je hoeft niemand mee ernaartoe te vragen, want dat is soms een probleem voor alleenstaanden", weet de dr. Love van het oosten.

"Je vrienden zitten in relaties en willen of kunnen niet altijd met jou uit. En iedere zaterdagavond alleen op de bank zitten komt vrijgezellen ook wel eens de keel uit. Er is veel eenzaamheid onder deze doelgroep en daar lopen ze niet mee te koop. Dit wordt vaak onderschat. En natuurlijk ontstaan er relaties tijdens de singlescafe's, maar dat is niet de insteek; anders wordt het toch 'keuren' en leggen bezoekers soms de lat erg hoog. Het gaat om het uitgaan, borrelen, gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen en misschien dansen. Een avond met vertier en plezier. Net als een regulier kroegbezoekje, alleen nu ken je niemand. Misschien een volgende keer ken en herken je elkaar wel."

Michel Sessink, eigenaar van Ons Cafe is enthousiast over het singlescafe. "Heel bijzonder zo'n avond met een gerichte doelgroep."

Vrijdagavond 10 mei 2024 singlescafe bij Ons Cafe, Schoolstraat 1A (zijstraat Didamsestraat) in Zevenaar. Aanvang 20.30 uur, inloop vanaf 20 uur. Entree €14,00 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden niet nodig.

Doelgroep 40+ 50+ 60+ singles. Dating Oost is een relatiebemiddelingsbureau mét eigen 40+datingsite en organiseert al 19 jaar singleparty's door geheel Oost-Nederland.

Voor meer informatie kan gebeld worden met Dating Oost tel. 0546-492899 of via www.DatingOost.nl.

Lees het volledige artikel bij Dating Oost.

Laat dit artikel viral gaan in Zevenaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZevenaargids.nl
Redactie deZevenaargids.nl

Nieuws door Dating Oost. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Vrijdagavond 10 mei 2024 komt DatingOost.nl met een 40+singlescafe in Ons Cafe aan de Schoolstraat 1A in Zevenaar.

Gerelateerde berichten